Du behöver
- 2 st kycklingfiléer
- salt svartpeppar
- 1 krm ingefära
- 4 skiva parmaskinka
Sås:
2 dl lätt crème fraiche
0.5 dl mango chutney
salt och peppar
1 st banan
0.5 dl mandelspån
Servera med:
quinoa kokt tricolore
sallad
Ugn: 225º
Gör så här
1
Salta och krydda filéerna med peppar och ingefära. Linda parmaskinka runt om och lägg dem i en smord ugnssäker form. Tillaga i mitten av ugnen, ca 10 minuter.
2
Vispa samman crème fraiche och mango chutney i en skål. Smaka av med salt och peppar, och häll över filéerna. Stick ner skivad banan i så-sen.
3
Strö över mandelspån och fortsätt tillagningen tills köttet är genomstekt, ca 15 minuter. Skär upp kycklingen i skivor före serveringen. Servera med quinoa och sallad.