Du behöver

  • 2 st laxfjäril
  • salt och peppar

Örtsås:

0.75 dl yoghurt naturell
1 msk majonnäs
1 tsk hackad persilja
1 tsk hackad dill
0.5 tsk timjan hackad
salt och peppar

Sallad:

25 g rucolasallad
25 g mâchesallad
10 g ärtskott
4 st cocktailtomater gärna romanticatomater

Servera med:

potatis kokt
2 st citronskivor

Gör så här

1
Torka av laxfjärilarna. Salta och peppra. Hetta upp en grillpanna och grilla fisken, ca 3 minuter per sida.

2
Örtsås: Blanda yoghurt, majonnäs, persilja, dill och timjan i en skål. Smaka av med salt och peppar.

3
Sallad: Blanda båda salladsorterna, ärtskott och delade tomater i en skål och lägg upp på tallrikar. Servera fisken med sås, sallad, kokt potatis och citronskivor.