Du behöver

  • 400 g pasta Kungsörnen
  • 75 g röda mangoldskott
  • 75 g mâchesallad
  • 75 g rucolasallad
  • 4 st salladslökar
  • 250 g plommontomater röda och gula
  • 4 st stjälkar selleri
  • 4 st kiwi
  • 1 st mango stor

Garnera med:

0.5 dl pumpakärnor rostade solros- och

8 personer

Gör så här

1
Koka pastan i en stor gryta med lättsaltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen. Häll av pastan i ett durkslag och spola av den med kallt vatten en kort stund. Låt den rinna av.

2
Blanda pastan med mangoldskott, mâchesallad, rucolasallad, skivad salladslök, plommontomater, skivad selleri, kiwi och mango i bitar strax före servering för att den ska vara så fräsch som möjligt.

3
Strö över solros- och pumpakärnor vid servering.


Kommentar:
Förvara sköljda salladsblad i kylen i påsar med mycket luft, tills det är dags att blanda salladen.