Du behöver
- 400 g pasta Kungsörnen
- 75 g röda mangoldskott
- 75 g mâchesallad
- 75 g rucolasallad
- 4 st salladslökar
- 250 g plommontomater röda och gula
- 4 st stjälkar selleri
- 4 st kiwi
- 1 st mango stor
Garnera med:
0.5 dl pumpakärnor rostade solros- och
8 personer
Gör så här
1
Koka pastan i en stor gryta med lättsaltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen. Häll av pastan i ett durkslag och spola av den med kallt vatten en kort stund. Låt den rinna av.
2
Blanda pastan med mangoldskott, mâchesallad, rucolasallad, skivad salladslök, plommontomater, skivad selleri, kiwi och mango i bitar strax före servering för att den ska vara så fräsch som möjligt.
3
Strö över solros- och pumpakärnor vid servering.
Förvara sköljda salladsblad i kylen i påsar med mycket luft, tills det är dags att blanda salladen.