Du behöver

  • 4 st kycklingfiléer
  • 1 msk rapsolja
  • 2 tsk svampsoja
  • salt svartpeppar

Salsa:

2 st avokado
2 st lime pressad saft
4 st plommontomater gula
4 st plommontomater röda
4 st salladslökar
1 msk olivolja
flingsalt svartpeppar
2 msk basilika grovt skuren

Gör så här

1
Dela kycklingfiléerna på längden. Blanda olja och soja i en skål och pensla kycklingen. Salta och peppra. Grilla över glöd, ca 3 minuter per sida.

2
Salsa: Dela och kärna ur avokadorna. Gröp ur avokadoköttet med en sked och skär det i grova bitar. Lägg över i en skål och droppa limesaft över.

3
Dela tomaterna i grova bitar och skär salladslöken i skivor. Blanda med avokadon. Ringla över olja, strö över lite flingsalt, svartpeppar och basilika.