Du behöver
- 150 g spaghetti gärna vit fiber
- 0.5 dl sweet chilisås
- 4 st kycklingfiléer
- 1 msk olivolja
- 2 tsk chili
- 1 tsk salt
- 1 tsk citronpeppar
- 150 g babyspenat
- 8 st salladslökar
- 1 st paprika gul
- 1 st paprika röd
- 1 kruka färsk koriander
Servera med:
sweet chilisås
Gör så här
1
Koka spaghettin i lättsaltat vatten enligt anvisningar på förpackningen. Spola pastan med kallt vatten i ett durkslag och låt den rinna av. Blanda pastan med sweet chilisås i en skål.
2
Dela kycklingfiléerna och torka av dem med hushållspapper. Pensla dem med olivolja och strö över chili & limekrydda, salt och citronpeppar. Grilla filéerna i grillpanna ca 3 minuter per sida. Kontrollera att köttet är genomstekt.
3
Skölj spenaten väl och låt den rinna av i durkslag. Blanda spenaten och spaghetti och fördela på 4 tallrikar. Skiva salladslöken. Skölj, kärna ur och skiva paprikorna. Strö över salladslök, paprika och färsk koriander. Skiva kycklingfiléerna i 2 cm breda bitar och lägg dem överst. Servera med extra sweet chilisås.
Du behöver
-
ingredients does not have any rows