Du behöver

  • 150 g spaghetti gärna vit fiber
  • 0.5 dl sweet chilisås
  • 4 st kycklingfiléer
  • 1 msk olivolja
  • 2 tsk chili
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk citronpeppar
  • 150 g babyspenat
  • 8 st salladslökar
  • 1 st paprika gul
  • 1 st paprika röd
  • 1 kruka färsk koriander

Servera med:

sweet chilisås

Gör så här

1
Koka spaghettin i lättsaltat vatten enligt anvisningar på förpackningen. Spola pastan med kallt vatten i ett durkslag och låt den rinna av. Blanda pastan med sweet chilisås i en skål.

2
Dela kycklingfiléerna och torka av dem med hushållspapper. Pensla dem med olivolja och strö över chili & limekrydda, salt och citronpeppar. Grilla filéerna i grillpanna ca 3 minuter per sida. Kontrollera att köttet är genomstekt.

3
Skölj spenaten väl och låt den rinna av i durkslag. Blanda spenaten och spaghetti och fördela på 4 tallrikar. Skiva salladslöken. Skölj, kärna ur och skiva paprikorna. Strö över salladslök, paprika och färsk koriander. Skiva kycklingfiléerna i 2 cm breda bitar och lägg dem överst. Servera med extra sweet chilisås.

Portioner
4 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows