Du behöver

  • 6 skiva landgångsbröd
  • bordsmargarin

Fyllning 1:

1 st zucchini liten
1 msk olja
0.5 dl basilikablad
2 dl crème fraîche
8 st soltorkade tomater i olja

Fyllning 2:

200 g färskost
0.5 st rödlök
30 g salami
10 st körsbärstomater

Garnera med:

2 dl kesella 10 %
0.5 dl örter frysta
25 g rucolasallad
100 g salami
10 skiva parmaskinka
1 dl oliver gröna med pimento
färsk basilika

Gör så här

1
Kantskär brödskivorna och bred på bordsmargarin.

2
Fyllning 1: Riv zucchinin grovt och fräs den mjuk i en stekpanna med olja. Låt svalna. Blanda med hackad basilika, crème fraiche och hackade tomater.

3
Fyllning 2: Rör ihop färskost, hackad lök, hackad salami och hackade tomater.

4
Lägg två brödskivor på ett fat och bred på fyllning 1. Lägg på två brödskivor och bred på fyllning 2. Avsluta med två brödskivor.

5
Garnering: Rör ihop kesella och örter och bred runt om och ovanpå tårtan. Garnera med rucola, salami, skinka, oliver och basilika.