Du behöver

  • 6 skiva landgångsbröd
  • bordsmargarin

Fyllning 1:

1 st zucchini liten
1 msk olja
0.5 dl basilikablad
2 dl crème fraîche
8 st soltorkade tomater i olja

Fyllning 2:

200 g färskost
0.5 st rödlök
30 g salami
10 st körsbärstomater

Garnera med:

2 dl kesella 10 %
0.5 dl örter frysta
25 g rucolasallad
100 g salami
10 skiva parmaskinka
1 dl oliver gröna med pimento
färsk basilika

Gör så här

1
Kantskär brödskivorna och bred på bordsmargarin.

2
Fyllning 1: Riv zucchinin grovt och fräs den mjuk i en stekpanna med olja. Låt svalna. Blanda med hackad basilika, crème fraiche och hackade tomater.

3
Fyllning 2: Rör ihop färskost, hackad lök, hackad salami och hackade tomater.

4
Lägg två brödskivor på ett fat och bred på fyllning 1. Lägg på två brödskivor och bred på fyllning 2. Avsluta med två brödskivor.

5
Garnering: Rör ihop kesella och örter och bred runt om och ovanpå tårtan. Garnera med rucola, salami, skinka, oliver och basilika.

Portioner
10 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows