Du behöver

  • 250 g pasta t ex radiatori, Zeta
  • 1 st burk peperoni grigliati grillade paprikor, Zeta
  • 150 g färsk babyspenat
  • 200 g cocktailtomater
  • 1 dl kalamataoliver
  • 300 g santoreggiakorv
  • 1 tsk smör

Dressing:

2 dl lätt crème fraiche
2 msk chilisås
salt, svartpeppar

Gör så här

1
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Häll av vattnet och spola pastan med kallt vatten och låt den rinna av. Lägg över i en stor skål och blanda med de grillade paprikorna.

2
Skölj spenat och tomater. Dela tomaterna. Låt oliverna rinna av. Skär korven i sneda skivor och stek i en stekpanna med lite smör, så att de får fin färg.

3
Varva pasta, spenat, tomater och korv. Toppa med oliver.

4
Dressing: Blanda lätt crème fraiche och chilisås i en skål och smaka av med salt och peppar. Servera till pastasalladen.

Portioner
4 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows