Du behöver
- 250 g pasta t ex radiatori, Zeta
- 1 st burk peperoni grigliati grillade paprikor, Zeta
- 150 g färsk babyspenat
- 200 g cocktailtomater
- 1 dl kalamataoliver
- 300 g santoreggiakorv
- 1 tsk smör
Dressing:
2 dl lätt crème fraiche
2 msk chilisås
salt, svartpeppar
Gör så här
1
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Häll av vattnet och spola pastan med kallt vatten och låt den rinna av. Lägg över i en stor skål och blanda med de grillade paprikorna.
2
Skölj spenat och tomater. Dela tomaterna. Låt oliverna rinna av. Skär korven i sneda skivor och stek i en stekpanna med lite smör, så att de får fin färg.
3
Varva pasta, spenat, tomater och korv. Toppa med oliver.
4
Dressing: Blanda lätt crème fraiche och chilisås i en skål och smaka av med salt och peppar. Servera till pastasalladen.
Du behöver
-
ingredients does not have any rows