Du behöver

  • 1 st gul lök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 msk rapsolja
  • 2 dl bulgur
  • 4 dl vatten
  • 2 msk kycklingfond konc eller 1 hönsbuljongtärning
  • 200 g körsbärstomater
  • 1 st chilifrukt röd spansk
  • 2 st stjälkar selleri
  • 1 st squash grön
  • 300 g korv rökt Läckokorv eller liknade
  • 1 dl passerade tomater
  • 1 st burk kräftstjärtar
  • 1 msk hackad persilja

Gör så här

1
Hacka lök och vitlök och fräs i en gryta med olja. Tillsätt bulgur, vatten och kycklingfond. Låt grytan koka upp och sedan sjuda under lock, enligt tidsangivel-sen på bulgurförpackningen.

2
Dela körsbärstomaterna. Skiva chilin och sellerin. Skär squashen och korven i bitar. Tillsätt körsbärstomater, chili, selleri, squash, korv och passerade tomater i grytan. Låt sjuda i 5 minuter. Rör ner avrunna kräftstjärtar och garnrera med hackad persilja. Servera med sallad.

Portioner
4 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows