Du behöver
- 250 g fläskkotlett benfri
- 1 st äggnudlar nystan
- 2 msk matfett 1+1 msk
- 250 g wokgrönsaker Bali, finns i frysdisken
- 25 g sockerärtor
- sesamfrön
- färsk koriander
Marinad + sås:
2 msk ostronsås
2 msk mango chutney
1 tsk ingefära riven
1 msk sweet chilisås
0.75 dl vatten
Garnera med:
sesamfrön
färsk koriander
Gör så här
1
Skär kotletten i tunna skivor och dela dem på mitten. Lägg nudlarna i hett vatten i en skål.
2
Marinad + sås: Blanda ostronsås, mango chutney, ingefära, sweet chili och vat-ten i en skål. Ta undan hälften av marinaden till sås. Lägg köttet i marinaden och rör om.
3
Stek köttet i en stekpanna med 1 msk matfett, ca 1 minut per sida. Ta upp köttet och lägg på en tallrik.
4
Rengör stekpannan och woka grönsakerna i 1 msk matfett i ca 3 minuter. Blanda ner köttet, avrunna nudlar i stekpannan och häll på såsen. Låt allt bli varmt. Strö över sesamfrön och färsk koriander vid servering.
Du behöver
-
ingredients does not have any rows