Du behöver
- 4 st lövbiff ca 400 g
- salt, svartpeppar
- 2 msk smör
Paprikafyllning:
100 g philadelphiaost eller liknande färskost
0.5 st röd paprika
pepparrot ca 2 msk färskriven
2 krm salt
Servera med:
klyftpotatis ugnsrostad
sallad
Gör så här
1
Rumstemperera köttet. Lägg ut lövbiffarna på en skärbräda täckt med ett smörpapper. Dela lövbiffarna på mitten och salta och peppra dem lätt.
2
Paprikafyllning: Blanda philadelphiaost, fint tärnad paprika och pepparrot i en skål. Smaka av med salt och kanske mer pepparrot.
3
Lägg en klick paprikafyllning i ena änden av lövbiffen. Vik över den andra änden och tryck till kanterna. Platta till börsarna något med handen.
4
Stek börsarna i en stekpanna med smör på god värme, 1–2 minuter per sida. Servera med klyftpotatis och sallad.