Du behöver
- 400 g kycklingfärs
- 1 tsk salt
- 1 krm svartpeppar nymald
- 1 msk kycklingfond konc
- 2 tsk dijonsenap
- 1 msk potatismjöl
- 1 st ägg
- 1 dl matlagningsgrädde
- 2 msk smör
Garnera med:
sesamfrön
Sås:
2 msk sweet chilisås
2 dl yoghurt mild
Gör så här
1
Blanda kycklingfärsen med salt, peppar, kycklingfond, senap, pota-tismjöl, ägg och grädde och rör till en jämn smet.
2
Klicka små biffar hjälp av två skedar i en stekpanna med smör. Stek biffarna i omgångar, ca 5 minuter/omgång.
3
Lägg upp cocktailbiffarna i en skål och strö över sesamfrön.
4
Sås: Blanda sweet chilisås med mild yoghurt i en skål. Servera cocktailbiffarna med plockgafflar och dippa dem i såsen.
Du behöver
-
ingredients does not have any rows