Du behöver

  • 400 g kycklingfärs
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar nymald
  • 1 msk kycklingfond konc
  • 2 tsk dijonsenap
  • 1 msk potatismjöl
  • 1 st ägg
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • 2 msk smör

Garnera med:

sesamfrön

Sås:

2 msk sweet chilisås
2 dl yoghurt mild

Gör så här

1
Blanda kycklingfärsen med salt, peppar, kycklingfond, senap, pota-tismjöl, ägg och grädde och rör till en jämn smet.

2
Klicka små biffar hjälp av två skedar i en stekpanna med smör. Stek biffarna i omgångar, ca 5 minuter/omgång.

3
Lägg upp cocktailbiffarna i en skål och strö över sesamfrön.

4
Sås: Blanda sweet chilisås med mild yoghurt i en skål. Servera cocktailbiffarna med plockgafflar och dippa dem i såsen.

Portioner
4 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows