Du behöver
- 1 st röd paprika
 - 1 st paprika orange
 - 1 st paprika gul
 - 4 st schalottenlökar
 - 2 msk olivolja
 - 0.5 dl svarta oliver urkärnade
 - 1 st förpackning kokta kikärter 370 g
 - 1 st förpackning kokta blandade bönor 370 g
 - 2 msk tomatpuré
 - 0.5 dl vatten
 - 1 tsk basilika torkad
 - salt, svartpeppar
 - 600 g kassler
 - 1 msk smör
 
Garnera med:
timjankvistar
Gör så här
1
                Ansa, kärna ur paprikorna och skär dem i skivor. Hacka schalotten-lökarna. Fräs paprika och schalottenlök i en gryta med olja, tills löken blir mjuk. Tillsätt oliverna.
            
2
                Skölj av kikärtorna och bönorna och låt dem rinna av i en sil. Blanda dem med paprikaröran. Tillsätt tomatpuré, vatten och basilika. Värm röran och smaka av med salt och peppar.
            
3
                Skiva kasslern i 1/2 cm tjocka skivor. Stek skivorna i en stekpanna med smör. Servera kasslern med paprika- och bönröran och dekorera med timjan.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






