Du behöver
- 4 st fläskkotletter ca 600 g
 - salt och peppar
 - smör eller margarin till stekning
 - 1 st schalottenlök
 - 1 tsk grönpeppar krossad
 - 1 msk smör eller margarin
 - 2 dl grädde
 - 2 dl vatten
 - 2 msk kalvfond
 - 1 tsk kinesisk soja
 - 1 msk dijonsenap
 - 1 msk maizena redning
 
Servera med:
                                                                klyftpotatis
                                                                grönsaker                       lättkokta
                                    
Gör så här
1
                Krydda kotletterna och stek dem i en stekpanna med smör, 3 minuter per sida. Ta upp kotletterna.
            
2
                Skala och hacka löken och fräs den med krossad grönpeppar i smör. Tillsätt grädde, vatten, fond, soja och senap och koka i 5 minuter. Red av och koka i 3 minuter.
            
3
                Smaka av med salt och peppar. Lägg i kotletterna och låt sjuda i såsen ett par minuter. Servera med lättkokta grönsaker och klyftpotatis.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






