Du behöver

  • 16 skiva kycklingfilé tunnskivad
  • salt svartpeppar
  • 16 st basilikablad färska
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 8 skiva lufttorkad skinka
  • 125 g mozzarella
  • tandpetare
  • 2 msk smör

Sås:

2 dl vatten
2 msk kycklingfond konc
1 dl rött vin
1 msk smör
2 msk redning maizena

Servera med:

tagliatelle
200 g champinjoner
1 st burk kronärtskockshjärtan

Det här behövs till 4 port:

Gör så här

1
Torka av köttet och lägg det på ett smörpapper. Salta och peppra.

2
Mixa basilika, vitlök, skinka och mozzarella i matberedaren till en smulig massa. Lägg en klick av blandningen i ena änden på schnitzlarna och rulla ihop till rulader. Fäst med fuktad tandpetare längs med ruladerna.

3
Bryn ruladerna runt om i en stekpanna med smör. Tillsätt vatten, kycklingfond och vin. Låt ruladerna sjuda, ca 10 minuter under lock.

4
Ta upp ruladerna och ta bort tandpetarna. Red av såsen med och mörk redning och koka under omrörning i 3 minuter. Lägg ner rula-derna och låt de bli varma. Servera ruladerna med kokt tagliatelle blandat med smörfrästa champinjoner och delade kronärtskockshjärtan.

Portioner
0 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows