Du behöver
- 16 skiva kycklingfilé tunnskivad
- salt svartpeppar
- 16 st basilikablad färska
- 1 st vitlöksklyfta
- 8 skiva lufttorkad skinka
- 125 g mozzarella
- tandpetare
- 2 msk smör
Sås:
2 dl vatten
2 msk kycklingfond konc
1 dl rött vin
1 msk smör
2 msk redning maizena
Servera med:
tagliatelle
200 g champinjoner
1 st burk kronärtskockshjärtan
Det här behövs till 4 port:
Gör så här
1
Torka av köttet och lägg det på ett smörpapper. Salta och peppra.
2
Mixa basilika, vitlök, skinka och mozzarella i matberedaren till en smulig massa. Lägg en klick av blandningen i ena änden på schnitzlarna och rulla ihop till rulader. Fäst med fuktad tandpetare längs med ruladerna.
3
Bryn ruladerna runt om i en stekpanna med smör. Tillsätt vatten, kycklingfond och vin. Låt ruladerna sjuda, ca 10 minuter under lock.
4
Ta upp ruladerna och ta bort tandpetarna. Red av såsen med och mörk redning och koka under omrörning i 3 minuter. Lägg ner rula-derna och låt de bli varma. Servera ruladerna med kokt tagliatelle blandat med smörfrästa champinjoner och delade kronärtskockshjärtan.
Du behöver
-
ingredients does not have any rows