2 portioner

Du behöver

  • 2 stora eller 4 små lövbiffar
  • salt, svartpeppar
  • 1 msk matfett
  • 400 g potatis
  • 2 tsk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 2 krm torkad timjan

Fyllning:

1 msk fransk senap
½ äpple
½ dl purjolök

Servera med:

klyftpotatis
haricots verts
bearnaise

Ugn: 225°

Gör så här

1
Klyftpotatis: Skala och skär potatisen i klyftor, blanda med olivolja i en ugnssäker form. Strö över flingsalt och torkad timjan. Rosta mitt i ugnen, ca 25 minuter.
2
Lägg lövbiffarna på en skärbräda. Bred senap på ena halvan av lövbiffarna. Fördela hackat äpple och hackad purjolök på senapen. Vik över den andra halvan av lövbiffen och tryck till vid kanterna.
3
Stek lövbiffarna i en stekpanna med matfett, ca 2 minuter per sida. Servera med klyftpotatis, bearnaisesås och haricots verts.

Portioner
0 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows