Du behöver

  • 2 st kotletter
  • salt och peppar
  • 1 msk smör eller margarin
  • 0.5 st gul lök
  • 4 st soltorkade tomater
  • 0.5 dl basilika hackad
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 75 g fetaost
  • 1 st vitlöksklyfta

Servera med:

potatis råstekt och zucchini
blandad sallad

Det här behövs till 2 port:

Gör så här

1
Krydda köttet och bryn det på båda sidor i smör. Ta upp ur stekpannan. Skala och hacka löken och stek den mjuk.

2
Lägg tillbaks kotletterna i stekpannan och tillsätt strimlade tomater, basilika, grädde, smulad fetaost och pressad vitlök.

3
Sjud ett par minuter tills köttet är klart. Smaka av med salt och peppar. Servera med råstekt potatis och zucchini och en blandad sallad till.