Du behöver
- 1 st rödlök
- 1 st vitlöksklyfta
- 250 g champinjoner
- 1 msk smör eller margarin
- 3 dl matlagningsgrädde
- 1 dl vitt vin
- 1 msk kalvfond
- oregano
- salt och peppar
- 1 msk maizena redning
- 250 g körsbärstomater
- 20 g rucola
Servera med:
4 st ravioli finns att köpa färsk i kyldisken
Det här behövs till 4 port:
Gör så här
1
Skala och hacka lök och vitlök och skiva svampen. Stek lök, vitlök och svamp i smör tills vätskan kokat bort. Tillsätt grädde, vin och fond och koka ihop i 5–10 minuter.
2
Smaksätt med oregano, salt och peppar och red av med redning. Koka i 3 minuter. Rör i halverade tomater och strö över rucola. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen och servera till svampsåsen.