Du behöver
- 2 st kycklingfiléer
- 1 tsk sesamolja
- 1 tsk majsolja
- 200 g wokgrönsaker färska eller frysta
- 3 st salladslökar
- 0.5 st paprika orange
- 1 msk ostronsås
- 1 tsk fisksås thai
- 1 tsk ljus soja
- svartpeppar
Servera med:
jasminris kokt
lime
Det här behövs till 2 port:
Gör så här
1
Skär kycklingfiléerna i tunna skivor. Hetta upp en stor stekpanna och tillsätt oljorna. Woka kycklingköttet i ca 4 minuter. Tillsätt wokgrönsakerna, skivad salladslök och skivad paprika och rör om under tiden.
2
Smaksätt med ostronsås, fisksås, ljus soja och några tag på svartpepparkvarnen. Låt allt fräsa i ca 5 minuter, tills grönsakerna är lagom krispiga.
3
Servera med kokt jasminris och en halv lime att pressa över.