Du behöver

  • 2 st kycklingfiléer
  • 1 tsk sesamolja
  • 1 tsk majsolja
  • 200 g wokgrönsaker färska eller frysta
  • 3 st salladslökar
  • 0.5 st paprika orange
  • 1 msk ostronsås
  • 1 tsk fisksås thai
  • 1 tsk ljus soja
  • svartpeppar

Servera med:

jasminris kokt
lime

Det här behövs till 2 port:

Gör så här

1
Skär kycklingfiléerna i tunna skivor. Hetta upp en stor stekpanna och tillsätt oljorna. Woka kycklingköttet i ca 4 minuter. Tillsätt wokgrönsakerna, skivad salladslök och skivad paprika och rör om under tiden.

2
Smaksätt med ostronsås, fisksås, ljus soja och några tag på svartpepparkvarnen. Låt allt fräsa i ca 5 minuter, tills grönsakerna är lagom krispiga.

3
Servera med kokt jasminris och en halv lime att pressa över.