Du behöver

  • 2 bitar laxfilé skinn- och benfri, ca 350 g
  • salt och peppar

Fyllning:

50 g fetaost
2 msk lättmajonnäs
0.5 dl mozzarella finns färdigriven i påse

Couscoussallad:

2 prt couscous kokt
5 cm purjolök
0.5 st paprika orange
1 msk gräslök skivad
1 msk limesaft
salt svartpeppar

Servera med:

sallad och tomat

Ugn: 225°

Det här behövs till 2 port:

Gör så här

1
Skär laxfilén i två bitar. Skär sedan ett snitt i mitten på varje bit, som bildar en ficka.

2
Blanda smulad fetaost, majonnäs och mozzarella i en skål. Klicka fyllningen i fickan och lägg över fisken i en smord ugnssäker form. Stek fisken mitt i ugnen, ca 10 minuter.

3
Couscoussallad: Blanda kokt couscous med hackad purjolök och hackad paprika och skivad gräslök. Smaksätt med pressad limesaft, salt och svartpeppar och rör om. Servera med några salladsblad och tomater.