Du behöver
- 2 st kycklingfiléer
- 1 msk matfett
- salt svartpeppar
- 100 g champinjoner
- 0.5 st purjolök
- 1 st selleri stjälk
- 1.5 dl lätt crème fraiche
- 1 msk kycklingfond konc
- 0.25 st röd paprika i bitar
- 0.25 st paprika i bitar
- färsk timjan
Servera med:
ris
sallad
Det här behövs till 2 port:
Gör så här
1
Skär filéerna i bitar och bryn dem runt om i en stekpanna med matfett. Salta och peppra.
2
Tillsätt delade champinjoner, skivad purjolök och selleri och låt fräsa med någon minut.
3
Rör ner lätt crème fraiche och kycklingfond. Låt grytan sjuda i ca 10 minuter. Tillsätt paprika i bitar och färsk timjan. Smaka av grytan och servera med kokt ris och sallad.