Du behöver

  • 2 st kycklingfiléer
  • 1 msk matfett
  • salt svartpeppar
  • 100 g champinjoner
  • 0.5 st purjolök
  • 1 st selleri stjälk
  • 1.5 dl lätt crème fraiche
  • 1 msk kycklingfond konc
  • 0.25 st röd paprika i bitar
  • 0.25 st paprika i bitar
  • färsk timjan

Servera med:

ris
sallad

Det här behövs till 2 port:

Gör så här

1
Skär filéerna i bitar och bryn dem runt om i en stekpanna med matfett. Salta och peppra.

2
Tillsätt delade champinjoner, skivad purjolök och selleri och låt fräsa med någon minut.

3
Rör ner lätt crème fraiche och kycklingfond. Låt grytan sjuda i ca 10 minuter. Tillsätt paprika i bitar och färsk timjan. Smaka av grytan och servera med kokt ris och sallad.