Du behöver

  • 200 g pasta kokt t ex spiraler
  • 2 dl gröna ärter
  • 2 dl majs
  • 1 st röd paprika
  • 1 st gul lök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 300 g kassler
  • 1 msk smör- & rapsolja
  • 2 msk färsk timjan
  • peppar
  • 2 dl kesella 10%
  • 2 dl riven ost

Ugn: 225°

Det här behövs till 4 port:

Gör så här

1
Koka pastan. Blanda den kokta pastan med ärter, majs och tärnad paprika.

2
Hacka lök och vitlök och tärna kasslern. Stek lök, vitlök och kassler i smör- & rapsolja. Krydda med timjan och peppar.

3
Blanda ner kassler- och lökfräs, kesella och ost i pastan. Häll alltsammans i en smord ugnsfastform och gratinera i 20 minuter.