Du behöver

  • 250 g kycklingfilé
  • 2 tsk flytande margarin
  • 1 st gul lök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 tsk curry
  • 0.5 st röd chilipeppar
  • 2 dl kokosmjölk lätt
  • 1 st röd paprika
  • 1 dl fullkornsbulgur
  • 2 msk jordnötter
  • 2 msk sultanrussin

Till servering:

0.5 st banan

Det här behövs till 2 port:

Gör så här

1
Dela kycklingen i bitar och bryn i margarin. Låt hackad lök och skivad vitlök fräsa med tillsammans med curry.

2
Lägg i strimlad, urkärnad chili och kokosmjölk, och låt sjuda i 5 minuter. Tillsätt en halv paprika i strimlor och sjud i 5 minuter till.

3
Koka bulgurn enligt anvisningarna på förpackningen och blanda i jordnötter, russin och resten av paprikan i strimlor. Servera till kycklingen tillsammans med skivad banan.