Du behöver
- 250 g kycklingfilé
- 2 tsk flytande margarin
- 1 st gul lök
- 1 st vitlöksklyfta
- 1 tsk curry
- 0.5 st röd chilipeppar
- 2 dl kokosmjölk lätt
- 1 st röd paprika
- 1 dl fullkornsbulgur
- 2 msk jordnötter
- 2 msk sultanrussin
Till servering:
0.5 st banan
Det här behövs till 2 port:
Gör så här
1
Dela kycklingen i bitar och bryn i margarin. Låt hackad lök och skivad vitlök fräsa med tillsammans med curry.
2
Lägg i strimlad, urkärnad chili och kokosmjölk, och låt sjuda i 5 minuter. Tillsätt en halv paprika i strimlor och sjud i 5 minuter till.
3
Koka bulgurn enligt anvisningarna på förpackningen och blanda i jordnötter, russin och resten av paprikan i strimlor. Servera till kycklingen tillsammans med skivad banan.