Du behöver

  • 2 prt fullkornsspagetti kokt
  • 1 st tonfisk burk i vatten
  • 1 st purjolök skivad
  • 1 tsk matfett
  • 2 dl tomater krossade eller passerade
  • 1 msk chilisås
  • 50 g haricots verts skivade
  • salt svartpeppar

Till servering:

2 msk svarta oliver urkärnade och skivade
1 msk kapris

Det här behövs till 2 port:

Gör så här

1
Koka pastan, enligt anvisningarna på förpackningen.

2
2. Låt tonfisken rinna av i en sil.

3
3. Fräs purjolöken i matfett i en gryta. Tillsätt tomater, chilisås och haricots verts. Koka upp.

4
4. Tillsätt tonfisken och rör om så att den smular sig. Smaka av med salt och peppar. Servera såsen till nykokt spagetti. Strö över oliver och kapris vid serveringen.