Du behöver
- 250 g kycklingfiléschnitzel
- salt och peppar
- 2 tsk matfett
- 2 dl kycklingbuljong konc
- 1.5 msk redning Maizena
Fyllning:
75 g färskost t ex Philadelphia
0.5 dl soltorkade tomater hackade
2 tsk basilika hackad
Servera med:
quinoa blomkål och broccoli
Det här behövs till 2 port:
Gör så här
1
Torka av, salta och peppra kycklingen. Blanda samman färskost, tomater, basilika och persilja i en skål.
2
Lägg en klick på varje schnitzel och rulla samman. Fäst med tandpetare längs med ruladen.
3
Bryn ruladerna runt om i en stekpanna med matfett. Tillsätt buljong och sätt på ett lock. Låt bräsera i 5 minuter.
4
Red av skyn med ljus redning under omrörning. Smaka av. Servera med kokt quinoa, blomkål och broccoli. Ta bort tandpetarna före servering!