Du behöver

  • 250 g kycklingfiléschnitzel
  • salt och peppar
  • 2 tsk matfett
  • 2 dl kycklingbuljong konc
  • 1.5 msk redning Maizena

Fyllning:

75 g färskost t ex Philadelphia
0.5 dl soltorkade tomater hackade
2 tsk basilika hackad

Servera med:

quinoa blomkål och broccoli

Det här behövs till 2 port:

Gör så här

1
Torka av, salta och peppra kycklingen. Blanda samman färskost, tomater, basilika och persilja i en skål.

2
Lägg en klick på varje schnitzel och rulla samman. Fäst med tandpetare längs med ruladen.

3
Bryn ruladerna runt om i en stekpanna med matfett. Tillsätt buljong och sätt på ett lock. Låt bräsera i 5 minuter.

4
Red av skyn med ljus redning under omrörning. Smaka av. Servera med kokt quinoa, blomkål och broccoli. Ta bort tandpetarna före servering!