Du behöver
- 2 st gelatinblad
- 3.5 dl grädde
- 4 st passionsfrukt
- 0.5 dl ljust muscovadosocker
- 0.5 st vaniljstång
Dekoration:
2 st passionsfrukt
Det här behövs till 4 port:
Gör så här
1
Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten i 5 minuter. Häll grädden i en tjockbottnad kastrull.
2
Skrapa ner passionsfruktskärnorna i grädden och tillsätt muscovadosockret.
3
Snitta vaniljstången på längden och skrapa ur fröna. Lägg ner stång och frön i grädden.
4
Värm gräddblandningen under omrörning till strax före kokpunkten. Ta upp vaniljstången.
5
Krama ur gelatinbladen och smält dem i grädden under omrörning. Fördela blandningen i 4 portionsformar som rymmer 1 1/2 dl.
6
Täck över och låt stå kallt i minst 3 timmar. Dekorera med passionsfruktskärnor.