Du behöver
- 900 g kycklingben
- 1 dl sweet chilisås
- 2 msk sesamfrön
- 4 st pasta port
- 1 st röd paprika
- 2 st salladslökar
- 1 st broccolibukett
- 1 st tomat burk crème bonjour
Ugn: 200°
Det här behövs till 4 port:
Gör så här
1
Blanda kycklingbenen med sweet chilisås och låt gärna dra en stund före tillagningen.
2
Strö över sesamfrön och baka 20 minuter i ugn. Kontrollera att köttsaften är ofärgad.
3
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Dela, kärna ur och skär paprikan i bitar. Strimla salladslöken och dela broccolin i mindre buketter.
4
När det återstår 5 minuter av koktiden läggs broccolin i pastan. Låt paprikan och salladslöken koka med sista minuten.
5
Häll av vattnet genom ett durkslag och lägg sedan tillbaka pastan och grönsakerna i kastrullen. Blanda med crème bonjour och låt bli varmt. Servera till kycklingbenen med en sallad.