Du behöver

  • 900 g kycklingben
  • 1 dl sweet chilisås
  • 2 msk sesamfrön
  • 4 st pasta port
  • 1 st röd paprika
  • 2 st salladslökar
  • 1 st broccolibukett
  • 1 st tomat burk crème bonjour

Ugn: 200°

Det här behövs till 4 port:

Gör så här

1
Blanda kycklingbenen med sweet chilisås och låt gärna dra en stund före tillagningen.

2
Strö över sesamfrön och baka 20 minuter i ugn. Kontrollera att köttsaften är ofärgad.

3
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Dela, kärna ur och skär paprikan i bitar. Strimla salladslöken och dela broccolin i mindre buketter.

4
När det återstår 5 minuter av koktiden läggs broccolin i pastan. Låt paprikan och salladslöken koka med sista minuten.

5
Häll av vattnet genom ett durkslag och lägg sedan tillbaka pastan och grönsakerna i kastrullen. Blanda med crème bonjour och låt bli varmt. Servera till kycklingbenen med en sallad.