Du behöver
- 200 g potatis
 - 2 st hårdkokta ägg
 - 0.5 st rödlök
 - 1 tsk dijonsenap
 - 2 msk olivolja
 - 1 tsk vitvinsvinäger
 - salt och peppar
 - 2 msk hackad dill
 - 100 g kallrökt lax
 - 2 st ciabatta
 - salladsblad
 
Gör så här
1
                Tvätta potatisen väl och skär den i tärningar. Koka den mjuk och ånga den torr. Skala och hacka äggen.
            
2
                Hacka löken fint. Vispa ihop senap, olja och vinäger. Krydda med salt och peppar, och rör i dillen.
            
3
                Hacka laxen fint och blanda ner tillsammans med potatis, ägg och lök i dressingen.
            
4
                Dela bröden och lägg i sallad och laxröra.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






