Du behöver
- 4 st landgångsbröd
- 1 st purjolök liten
- 1 st röd paprika
- 1 st kräftstjärtar burk i lake
- 1.5 st stenbitsrom burk röd
- 4 st hårdkokta ägg
- 3 st äggvitor
- 2 dl majonnäs
- dill hackad
Ugn: 200°
Gör så här
1
Ansa och strimla purjolöken. Kärna ur och strimla paprikan. Fräs paprika och purjolök mjuk och glansig i lite matfett. Låt svalna.
2
Fördela fräset på brödskivorna. Låt kräftstjärtarna rinna av väl. Tag undan några till garnering och fördela resten ovanpå. Fördela rommen över men tag undan lite till garneringen. Skala äggen och halvera dem. Lägg två ägghalvor på varje brödskiva.
3
Vispa vitorna till hårt skum. Rör ner majonnäsen. Bred det över smörgåsarna och gratinera dem mitt i ugnen ca 10 minuter. Garnera med resterande kräftstjärtar och rom. Strö över lite hackad dill.