Du behöver

  • 1 st smörgåstårtbotten rund, tredelad

Fyllning 1:

200 g mimosasallad
150 g skinka rökt

Fyllning 2:

150 g leverpastej
2.5 msk grädde
0.75 dl paprika inlagd

Garnering:

majonnäs
11 skiva skinka rökt
1 st apelsin
1 st kiwi
2 st tomater
valnötter
persilja finhackad

Det här behövs för ca 8–10 port:

Gör så här

1
Bred mimosasalladen över en smörgåstårtbotten. Tärna skinkan fint till fyllning 1. Fördela den över mimosasalladen och täck med en ny botten.

2
Rör ut leverpastej till fyllning 2 med grädde och bred det över smörgåsbottnen. Låt paprikan rinna av väl och tärna den. Fördela det ovanpå. Täck med den sista bottnen.

3
Bred majonnäs över och runtom hela tårtan. Täck kanten med hackad persilja och garnera som på bilden eller efter egen fantasi.