Du behöver

  • 4 st smörgåsbottnar runda

Fyllning 1 och 3:

1.25 dl kesella
1 dl majonnäs
1 st tonfisk burk
2 st hårdkokta ägg
4 msk kaviar Kalles
1.5 tsk pressad citronsaft
salt och peppar

Fyllning 2:

0.75 dl kesella
2 msk chilisås
0.5 dl majonnäs
1 st crabsticks burk

Garnering:

0.75 dl majonnäs
0.75 dl crème fraîche
200 g löjrom sik- eller stenbitsrom
700 g räkor med skal
gurka citronskivor
dillvippa

Det här behövs för 10–12 bitar:

Gör så här

1
Rör samman kesella med majonnäs. Låt tonfisken rinna av. Mosa den med en gaffel. Skala och hacka äggen. Rör ner ägg och tonfisk i smeten. Smaka av med Kalles kaviar, pressad citronsaft, salt och peppar. Bred hälften över brödkakan. Täck med ny brödkaka.

2
Rör samman kesella med chilisås och surimi. Bred det över brödet. Låt surimin rinna av. Dela den i mindre bitar. Fördela det över kesellan. Täck med ny brödkaka.

3
Bred resterande fyllning 1-3 över brödet och täck med ny brödkaka.

4
Rör samman majonnäs med crème fraiche och bred det över och runtom tårtan. Skala räkorna och garnera tårtan som på bilden eller efter egen fantasi.