Du behöver
- lasagneplattor
Röra till lager 1:
2 dl spenat (hackad)
500 g keso Naturell
Krydda efter behag
Röra till lager 2:
1 st gul lök
2 st burkar krossad tomat
1 st paprika
Krydda efter behag
Garnering:
riven ost
Det här behövs till 4 port:
Gör så här
1
Lager 1: Stek den hackade spenaten i en gryta och tillsätt sedan Keso. Krydda.
2
Lager 2: Stek den gula löken och paprikan, tillsätt de krossade tomaterna. Krydda. (Här kan du tillsätta andra ingredienser ex. Svamp, squach osv, som du känner passar. Blir lite matigare lasagne då)
3
Ta en form ca. 40 x 20 och sätt ugnen på 225 grader. Varva röra 1och 2 med lasagneplattor. Lägg på den rivna osten. Sätt i ugnen tills osten är gyllenbrun och innehållet mjukt. Allting tar ca 30-40 min.