Du behöver

  • lasagneplattor

Röra till lager 1:

2 dl spenat (hackad)
500 g keso Naturell
Krydda efter behag

Röra till lager 2:

1 st gul lök
2 st burkar krossad tomat
1 st paprika
Krydda efter behag

Garnering:

riven ost

Det här behövs till 4 port:

Gör så här

1
Lager 1: Stek den hackade spenaten i en gryta och tillsätt sedan Keso. Krydda.

2
Lager 2: Stek den gula löken och paprikan, tillsätt de krossade tomaterna. Krydda. (Här kan du tillsätta andra ingredienser ex. Svamp, squach osv, som du känner passar. Blir lite matigare lasagne då)

3
Ta en form ca. 40 x 20 och sätt ugnen på 225 grader. Varva röra 1och 2 med lasagneplattor. Lägg på den rivna osten. Sätt i ugnen tills osten är gyllenbrun och innehållet mjukt. Allting tar ca 30-40 min.