Du behöver
- 250 g risnudlar eller glasnudlar
 - 0.5 tsk salt
 - 2 msk rapsolja
 - 150 g minimajs delade
 - 100 g champinjoner i fyra delar
 - 100 g broccolibuketter
 - 0.25 st purjolök skivad
 - 400 g räkor skalad vikt
 - 1 st Woksauce sweet & sour ginger, Santa Maria
 - 0.5 st alfalfagroddar förpackning
 
Det här behövs till 4 port:
Gör så här
1
                Lägg risnudlarna i en skål. Tillsätt saltet. Häll över kokande vatten och rör om. Låt stå i 3 minuter, innan vattnet hälls av. Spola av nudlarna i kallt vatten, låt rinna av.
            
2
                Hetta upp en wok eller stor stekpanna med oljan. Tillsätt minimajs, champinjoner, broccoli och purjolök. Woka ett par minuter under ständig omrörning.
            
3
                Tillsätt räkor, nudlar och woksås. Låt allt bli varmt. Rör ner alfalfagroddarna.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            







                            
                            
                            
                            
                            
                            
Det går bra att använda äggnudlar också. Låt dem ligga i ljummet vatten en halvtimme innan de används. Då behåller de spänsten.