Du behöver

Färs:

350 g nötfärs mager 10%
1 st påse taco kryddmix Santa Maria
2 msk lökpulver
0.75 dl vatten

Sås:

1 dl minifraiche 5%
1 msk tacosås eller chilisås

4 st tortillabröd mjuka, normalstora
1 st burk tacosås Santa Maria, mild
2 dl ost 17%, riven

Servera med:

ruccolasallad
oliver svarta med kärnor
cocktailtomater
paprika orange, i bitar

Ugn: 225º

Det här behövs till 2-3 port:

Gör så här

1
Blanda färsen med taco kryddmix, lökpulver och vatten. Arbeta samman till en smidig smet. Rör ihop minifraiche med tacosås eller chilisås.

2
Lägg tortillabröden på plåtar med bakplåtspapper. Bred ut 1/2 dl tacosås på bröden, men inte ända ut i kanten. Strö osten över.

3
Smula ca 1/4 av köttfärsen ovanpå osten. Ställ in plåten i mitten av ugnen och grädda pizzorna tills de fått färg och färsen är tillagad, ca 10 minuter.

4
Droppa såsen över pizzan och lägg på rucolasallat. Servera med oliver, tomater och paprika.