Du behöver

  • 400 g kycklinglårfilé
  • 2 msk oystersås
  • 1 tsk sesamolja
  • 0.5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar nymalen
  • 4 st tortillabröd
  • 2 st salsa Santa Maria
  • 4 dl pizzaost riven
  • 2 msk färsk basilika hackad
  • 20 st miniplommontomater

Ugn: 225º

Det här behövs till 4 port:

Gör så här

1
Skär lårfiléerna i små tärningar och lägg i en skål. Blanda med oystersås och sesamolja. Salta och peppra.

2
Lägg ut tortillabröden på plåtar med bakplåtspapper. Fördela salsan på bröden. Strö över osten och lägg kycklingköttet överst.

3
Grädda pizzorna i mitten av ugnen, ca 10 minuter. Kontrollera att köttet är genomstekt. Lägg basilika och tomater på pizzorna och servera med sallad.