Du behöver
- 400 g kycklinglårfilé
- 2 msk oystersås
- 1 tsk sesamolja
- 0.5 tsk salt
- 1 krm svartpeppar nymalen
- 4 st tortillabröd
- 2 st salsa Santa Maria
- 4 dl pizzaost riven
- 2 msk färsk basilika hackad
- 20 st miniplommontomater
Ugn: 225º
Det här behövs till 4 port:
Gör så här
1
Skär lårfiléerna i små tärningar och lägg i en skål. Blanda med oystersås och sesamolja. Salta och peppra.
2
Lägg ut tortillabröden på plåtar med bakplåtspapper. Fördela salsan på bröden. Strö över osten och lägg kycklingköttet överst.
3
Grädda pizzorna i mitten av ugnen, ca 10 minuter. Kontrollera att köttet är genomstekt. Lägg basilika och tomater på pizzorna och servera med sallad.