Du behöver
- 400 g räkor med skal
 - 0.5 st gul lök
 - 0.5 st röd paprika
 - 0.5 st paprika gul
 - 3 tsk spice mix for indian rice (Santa Maria)
 - babyspenat ca 40 g
 - 1.5 dl ris gärna basmati
 - 3 dl vatten
 
Det här behövs för 2 port:
Gör så här
1
                Skala räkorna. Skala och tärna löken fint. Kärna och tärna paprikorna fint.
            
2
                Fräs ris, grönsaker och Spice Mix i lite matolja. Tillsätt vatten och låt allt sjuda på svag värme under lock ca 18-20 minuter.
            
3
                Hacka under tiden spenaten och rör sedan ned spenat och räkor i riset.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






