Du behöver
- 1 st morot
- 0.5 st gul lök
- 1 st paprika liten
- matfett
- 0.5 st burk tacosås
- 1 st vitlöksklyfta
- 0.5 dl matlagningsgrädde
- 1 tsk burrito mix
- 2 msk philadelphiaost 5%, extra light
- 400 g räkor med skal
- 4 st tacoskal
- 2 msk mango chutney
- hackad persilja
Ugn: 150°
Det här behövs för 2 port:
Gör så här
1
Skala och grovriv moroten. Skala och hacka löken. Kärna ur och tärna paprikan. Fräs allt i lite matfett tills det mjuknar utan att få färg.
2
Tillsätt tacosås, pressad vitlök, matlagningsgrädde och Burrito spice mix. Låt det puttra samman några minuter.
3
Tillsätt osten och rör om så att den smälter. Smaka av. Skala räkorna och läg ner dem i röran. Låt allt bli genomvarmt, men inte koka.
4
Värm tacoskalen enligt förpackningens anvisningar.
5
Fördela räkröran i tacoskalen och toppa dem med mango chutney och lite hackad persilja.