Du behöver

  • 1 st morot
  • 0.5 st gul lök
  • 1 st paprika liten
  • matfett
  • 0.5 st burk tacosås
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 0.5 dl matlagningsgrädde
  • 1 tsk burrito mix
  • 2 msk philadelphiaost 5%, extra light
  • 400 g räkor med skal
  • 4 st tacoskal
  • 2 msk mango chutney
  • hackad persilja

Ugn: 150°

Det här behövs för 2 port:

Gör så här

1
Skala och grovriv moroten. Skala och hacka löken. Kärna ur och tärna paprikan. Fräs allt i lite matfett tills det mjuknar utan att få färg.

2
Tillsätt tacosås, pressad vitlök, matlagningsgrädde och Burrito spice mix. Låt det puttra samman några minuter.

3
Tillsätt osten och rör om så att den smälter. Smaka av. Skala räkorna och läg ner dem i röran. Låt allt bli genomvarmt, men inte koka.

4
Värm tacoskalen enligt förpackningens anvisningar.

5
Fördela räkröran i tacoskalen och toppa dem med mango chutney och lite hackad persilja.