Du behöver
- 0.5 st gul lök
 - 1 st vitlök klyfta
 - matfett
 - 1.5 dl ris
 - 2 krm garam masala
 - 3 dl grönsaksbuljong
 - 1 krm salt
 - 400 g räkor med skal
 - 1 dl gröna ärter
 
Det här behövs för ca 2 port:
Gör så här
1
                Skala och hacka löksorterna. Fräs dem mjuka i lite matfett utan att det får färg. Tillsätt ris och Garam Masala, och låt det fräsa med några minuter.
            
2
                Tillsätt buljong och salt. Låt allt koka ca 20 minuter.
            
3
                Skala under tiden räkorna. Rör till sist ner räkor och ärter, och låt allt bli genomvarmt. Bjud gärna en sallad till.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






