Du behöver

Pajdeg:

1 dl grahamsmjöl
2 dl vetemjöl
125 g margarin
3 msk vatten

Fyllning:

1 st spenatblad ca 150 g
1 msk olivolja
2 st vitlöksklyftor
salt
2 st ägg
2 dl mjölk
1 tsk oregano
salt och peppar
1 st fetaost liten burk
1 dl svarta oliver
1 st cocktailtomater liten ask

Tillbehör:

sallad

Ugn: 200°

Det här behövs till 4-6 småpajer:

Gör så här

1
Blanda samman ingredienserna till pajdegen och låt den vila i kylskåpet medan du förbereder fyllningen.

2
Hacka spenaten grovt och fräs den hastigt i olivolja. Smaksätt med pressad vitlök och salt. Vispa samman ägg, mjölk och kryddor.

3
Tryck ut degen i 4-6 lite mindre pajformar. Förgrädda ca 7 minuter i 200°. Lägg över spenaten i pajskalen. Smula ner fetaosten och fördela oliver och tomater i formarna. Häll över äggblandningen. Grädda i ca 25 minuter, 200°.