Du behöver

  • 500 g köttfärs
  • 0.5 dl ströbröd
  • 1 msk potatismjöl
  • 2 dl vatten
  • 1 st ägg
  • 0.5 tsk salt
  • 1 krm peppar

Fyllning:

8 skiva ost
8 skiva skinka rökt
soja ev lite

Ugn: 200°

Det här behövs för ca 4 port:

Gör så här

1
Blanda ströbröd, potatismjöl och vatten. Låt det stå och svälla några minuter.

2
Arbeta färsen med salt och peppar. Tillsätt ströbrödsblandningen och ägget. Arbeta färsen smidig.

3
Fördela hälften av färsen i 8 muffinsformar. Lägg på ost och skinka och täck med resten av färsen. Platta till biffarna. Pensla eventuellt med lite soja.

4
Stek biffarna mitt i ugnen i ca 20-30 minuter. Servera med stekt potatis, grönsaker och sallad.