Du behöver
- 2 dl vetemjöl
 - 1 dl grahamsmjöl
 - 1 krm salt
 - 125 g smör eller margarin
 - 2.5 msk kallt vatten
 
Fyllning:
                                                              500 g blandfärs
                                                              140 g tärnat bacon
                                                              1 st gul lök
                                                              2 st röda paprikor
                                                              2 msk balsamvinäger
                                                              2 tsk basilika
                                                              1 tsk salt
                                                              1 krm peppar
                                                              1.5 dl vatten
                                                              1 st tomat                       burk creme Bonjour Cuisine med  och medelhavsörter
                                                              2 st ägg
                                                              1.5 dl mjölk
                                                              2 dl riven ost 
Tomatsalsa:
                                                              11 st cocktailtomater
                                                              0.5 kruka basilika
                                                              1 msk olivolja
                                                              1 tsk balsamvinäger
                                                                salt 











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






