Du behöver
- 16 skiva vitt formbröd
- 4 st hårdkokta ägg hackade ägg
- 1 dl purjolök finhackad
- 0.5 dl crème fraîche
- salt
- peppar
Toppning:
1.5 dl crème fraîche
2 msk majonnäs
Garnering:
isbergssallad finstrimlad
35 st räkor skalade färska
1 st dill bunt
1 st citron
Gör så här
1
Tag ut 16 runda brödskivor med ett glas.
2
Rör ihop de hackade äggen med purjolök, creme fraiche, salt och peppar
3
Lägg en klick av röran på 8 av brödskivorna, och lägg de andra 8 ovanpå.
4
Blanda creme fraiche och majonnäs, som du sedan kletar på och runt bakelsen.
5
Hacka hälften av dillen och strö på bakelserna.
6
Garnera med finstrimlad sallad, 3-5 räkor på varje, en tunn citronskiva och en liten dillkvist ovanpå bakelsen.