Du behöver

  • 1 st röd paprika
  • 1 st purjolök liten
  • 1 dl majskorn
  • 1 tsk olja
  • 0.25 tsk paprikapulver
  • 0.5 tsk oregano
  • 0.5 msk tomatpuré
  • 0.5 msk ketchup
  • 0.5 st vitlöksklyfta pressad
  • 0.5 dl grönsaksbuljong (tärning)
  • 1 krm salt
  • 2 msk ost riven mager
  • 2 st mjuka tortillabröd

Gratinering:

riven ost

Ugn: 225°

Det här behövs för ca 1 port:

Gör så här

1
Strimla och kärna ur paprikan. Ansa och strimla purjolöken. Fräs allt i lite olja.

2
Blanda ner majskornen, utan spad, och låt dem fräsa med några minuter.

3
Krydda med paprikapulver, oregano, tomatpuré, ketchup och vitlök. Häll på buljong och sjud röran i ca 10 minuter. Salta och peppra.

4
Strö osten på tortillabröden och fördela röran ovanpå. Rulla samman bröden löst och lägg rullarna i en smord ugnsäker form.

5
Strö över riven ost och gratinera ca 10 minuter mitt i ugnen. Ät med en god sallad.