Du behöver

  • 150 g lövbiff
  • 1.5 tsk hackad lök
  • 1 msk tomatpuré
  • 2 tsk persilja finhackad
  • salt och peppar
  • 1 dl buljong

Tillbehör:

100 g potatis kokt
150 g grönsaker kokta

Det här behövs för 1 port:

Gör så här

1
Skala och hacka löken fint. Hacka persiljan. Blanda samman det med tomatpuré.

2
Lägg ut köttskivorna och krydda dem lätt med salt och peppar. Fördela tomatblandningen över dem. Rulla ihop skivorna och fäst med tandpetare.

3
Bryn köttet i ytterst lite matfett i en teflonpanna. Späd med buljong och låt köttet eftersteka på svag värme under lock ca 40-60 minuter. Späd med mera buljong om det kokar in under tiden.

4
Vill du ha lite tjockare sås kan du reda den med lite maizena för mörka såser. Ät kokt potatis och kokta grönsaker till.