Du behöver
- 150 g lövbiff
- 1.5 tsk hackad lök
- 1 msk tomatpuré
- 2 tsk persilja finhackad
- salt och peppar
- 1 dl buljong
Tillbehör:
100 g potatis kokt
150 g grönsaker kokta
Det här behövs för 1 port:
Gör så här
1
Skala och hacka löken fint. Hacka persiljan. Blanda samman det med tomatpuré.
2
Lägg ut köttskivorna och krydda dem lätt med salt och peppar. Fördela tomatblandningen över dem. Rulla ihop skivorna och fäst med tandpetare.
3
Bryn köttet i ytterst lite matfett i en teflonpanna. Späd med buljong och låt köttet eftersteka på svag värme under lock ca 40-60 minuter. Späd med mera buljong om det kokar in under tiden.
4
Vill du ha lite tjockare sås kan du reda den med lite maizena för mörka såser. Ät kokt potatis och kokta grönsaker till.