Du behöver
- 2 st paprikor stora gröna
 - 2 st paprikor stora röda
 - 1 st lök medelstor gul
 - 50 g smör eller margarin
 - 2 msk vetemjöl
 - 1 l grönsaksbuljong eller hönsbuljong (av tärning)
 - 1.5 dl vispgrädde
 - salt och peppar
 
Det här behövs för ca 6 port:
Gör så här
1
                Tärna de ansade paprikorna, (spara lite av paprikahacket), skiva löken. Fräs grönsakerna i fett en stund. Rör ner mjölet.
            
2
                Häll i buljongen och koka under lock ca 15 minuter.
            
3
                Passera soppan eller kör den i matberedare eller mixer. Koka upp den på nytt, tillsätt grädde och smaka av med lite salt och peppar.
            
4
                Strö i paprikatärningarna du sparat och servera soppan, gärna med en klick creme fraiche eller en ostkrustad.
            
5
                Så här gör du krustaderna: Till ca 6 stora färdigköpta krustader blandas 1 dl riven ost, 75 g Blå Castello, 1 stort ägg och 1/2 dl Keso. Fördela fyllningen i krustaderna och grädda dem ca 15-20 minuter i 200°.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






