Du behöver
- 50 g kallrökt lax
 - 1 st lök liten gul
 - 1 tsk flytande margarin
 - 3 st potatis kokta medelstora
 - dill finklippt
 - 1 st ägg
 - 1 dl mellangrädde eller mjölk
 - 0.25 krm vitpeppar
 
Ugn: 200°
Det här behövs för ca 1 port:
Gör så här
1
                Skiva löken och fräs den i margarin tills den är mjuk utan att ta färg.
            
2
                Strimla laxen och skiva den kokta potatisen.
            
3
                Varva potatis, lax, lök och dill i en ugnssäker form.
            
4
                Vispa samman ägg, grädde och vitpeppar. Häll det över formen och grädda mitt i ugnen tills äggstanningen stelnat och rätten fått fin färg, ca 25-30 minuter. Ät gärna med en grönsallad.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






