Du behöver
- 5 st gelatinblad
 - 125 g hårdost
 - 60 g ädelost
 - 3 st äggulor
 - 3 st äggvitor
 - 2 dl vispgrädde
 - 1 tsk paprikapulver
 
Gör så här
1
                Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten ca 7-8 minuter.
            
2
                Riv hårdosten. Mosa ädelosten. Blanda samman ostsorterna. Tillsätt äggulorna och rör om väl så att allt blir blandat.
            
3
                Krama ur gelatinbladen och smält dem på svag värme. Låt dem svalna något. Rör ner gelatinet i en fin stråle i ostsmeten under omrörning.
            
4
                Vispa grädden till skum. Vispa äggvitorna till hårt skum.
            
5
                Rör försiktigt ner grädden och paprikapulver. Rör sedan försiktigt ner äggvitorna.
            
6
                Häll upp smeten i en vattensköljd form eller i ca 8 vattensköljda portionsformar. Ställ fromagen kallt att stelna i minst 3 timmar.
            
7
                Stjälp upp fromagen och garnera eventuellt med valnötter, oliver eller päron. Bjud t ex kex, druvor, selleri och päronklyftor till.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






