Du behöver
- 2 st tonfisk
 - 1 pkt crabsticks
 - 4 st gelatinblad blötlagda i kallt vatten
 - 1 dl dill finklippt
 - 1.5 dl majonnäs gärna lätt
 - 1.5 dl crème fraîche gärna lätt
 - 0.5 dl chilisås
 
Garnering:
                                                                sallad
                                                                citron
                                                                dill 
Det här behövs för ca 6 port:
Gör så här
1
                Låt tonfisken rinna av och kör den i matberedaren tillsammans med krabban.
            
2
                Blanda dill, majonnäs, creme fraiche och chilisås. Rör ner detta i fiskblandningen.
            
3
                Krama ur gelatinet och smält bladen under omrörning på svag värme. Blanda ner det i smeten. Rör kraftigt.
            
4
                Packa moussen i en större vattensköljd form eller i 6 vattensköljda portionsformar. Ställ moussen kallt i minst 5-6 timmar.
            
5
                Lossa runt kanten och stjälp upp moussen. Garnera. Bjud gärna ett bröd till.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






