Du behöver
- 1 st gul lök
- 1 st purjolök
- 1 st paprika gul
- 1 st röd paprika
- 2 st champinjoner hg färska
- 2 st örter creme fraiche med franska
- 2 dl riven ost
- 2 pkt fisk
- olivolja till stekning
Det här behövs till 6 port:
Gör så här
1
Sätt ugnen på 225 grader. Dela fisken i bitar. Salta och peppra. Lägg i en ugnsform och stek i ugnen tills fisken är klar. Under tiden förbereds grönsakerna.
2
Hacka lök och purjolök.
3
Fräs i lite olivolja i stekpannan.
4
Tärna paprikan, skiva champinjonerna och fräs detta ihop med löken.
5
Blanda i creme fraiche, låt koka ett par minuter.
6
Häll röran över den färdiga fisken. Täck med riven ost och gratinera tills det börjar få färg.
7
Servera med kokt eller pressad potatis.