Du behöver

  • 1 st gul lök
  • 1 st purjolök
  • 1 st paprika gul
  • 1 st röd paprika
  • 2 st champinjoner hg färska
  • 2 st örter creme fraiche med franska
  • 2 dl riven ost
  • 2 pkt fisk
  • olivolja till stekning

Det här behövs till 6 port:

Gör så här

1
Sätt ugnen på 225 grader. Dela fisken i bitar. Salta och peppra. Lägg i en ugnsform och stek i ugnen tills fisken är klar. Under tiden förbereds grönsakerna.

2
Hacka lök och purjolök.

3
Fräs i lite olivolja i stekpannan.

4
Tärna paprikan, skiva champinjonerna och fräs detta ihop med löken.

5
Blanda i creme fraiche, låt koka ett par minuter.

6
Häll röran över den färdiga fisken. Täck med riven ost och gratinera tills det börjar få färg.

7
Servera med kokt eller pressad potatis.