Du behöver

  • 4 st kycklingfiléer
  • 0.5 st limefrukt
  • smör
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 0.5 st hönsbuljong tärning
  • 1 dl vatten
  • 1 dl crème fraîche
  • 1 tsk soja
  • 1 msk honung
  • persilja

Gör så här

1
Riv skalet från limen på ett rivjärn utan att få med det vita, pressa ur saften i en skål.

2
Stek kycklingfiléerna i smör ca 5 minuter på varje sida, salta och peppra under tiden.

3
Lägg över filéerna i en traktörpanna, häll över saften och skalet från limen och smula över buljongtärningen.

4
Vispa ihop vatten, creme fraiche, soya och honung, häll det i pannan.

5
Låt koka under lock på svag värme några minuter. Strö över persilja och servera med hasselbackspotatis och grön sallad!