Du behöver

  • 4 st kycklingfiléer
  • 1 st schalottenlök
  • 1 msk smör
  • 1.5 st dragon kvistar färsk
  • 2 dl crème fraîche
  • 2 dl vatten
  • 1 msk kycklingfond koncentrerad
  • 1 msk dijonsenap ljus
  • 1 msk soja
  • salt och peppar

Till 4 port behövs:

Gör så här

1
Salta och peppra kycklingen, bryn den i smör i en stekpanna. Ta upp och lägg åt sidan så länge.

2
Skala och hacka löken. Fräs den i smör i en traktörpanna. Plocka bladen av dragonkvistarna.

3
Lägg ner de bladlösa kvistarna i pannan och tillsätt crème fraiche, vatten, kycklingfond, senap och soja.

4
Koka upp och lägg i kycklingbitarna. Sjud alltsammans tills kycklingen är färdig och såsen lite simmig. Det tar 10-15 minuter.

5
Hacka dragonbladen under tiden. Fiska upp dragonkvistarna och lägg istället i bladhacket. Smaka av med salt och peppar.